Politiker und Wahlen, Wählen Sie frei, Äußern Sie aktiv Ihr demokratisches Recht, Online-Referendum

Meinungen über die Politik


line
Shpëtim Idrizinegative - Unë jam kundër! Shpëtim Idrizi është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. in der Abstimmung Shpëtim Idrizi, Antworten
Shpëtim Idrizipositive - Sipas mendimit tim, Shpëtim Idrizi është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! in der Abstimmung Shpëtim Idrizi, Antworten
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitetnegative - Unë jam kundërvënë me forcë. Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU) është një zgjedhje e keqe. Kjo parti thjesht nuk mund t'i besohet! in der Abstimmung Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, Antworten
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitetpositive - Unë e mbështes Partinë për Drejtësi, Integrim dhe unitet (PDIU)! Nga këndvështrimi im është një parti e mirë dhe të besueshëm. in der Abstimmung Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, Antworten
Astrit Patozinegative - Unë jam kundër! Astrit Patozi është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. in der Abstimmung Astrit Patozi, Antworten
Astrit Patozipositive - Sipas mendimit tim, Astrit Patozi është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! in der Abstimmung Astrit Patozi, Antworten
Fryma e Re Demokratikenegative - Unë jam kundërvënë me forcë. Fryma e Re Demokratike (FRD) është një zgjedhje e keqe. Kjo parti thjesht nuk mund t'i besohet! in der Abstimmung Fryma e Re Demokratike, Antworten
Fryma e Re Demokratikepositive - Unë mbështes Fryma e Re Demokratike (FRD)! Nga këndvështrimi im është një parti e mirë dhe të besueshëm. in der Abstimmung Fryma e Re Demokratike, Antworten
Bujar Nishaninegative - Unë jam kundër! Bujar Nishani është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. in der Abstimmung Bujar Nishani, Antworten
Bujar Nishanipositive - Sipas mendimit tim, Bujar Nishani është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! in der Abstimmung Bujar Nishani, Antworten
Jozefina Topallinegative - Unë jam kundër! Jozefina Topalli është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e saj politike. in der Abstimmung Jozefina Topalli, Antworten
Jozefina Topallipositive - Sipas mendimit tim, Jozefina Topalli është mjaft i mirë politikan. Ajo ka mbështetjen time! in der Abstimmung Jozefina Topalli, Antworten
Sali BerishaScodran - Ka fjalor te padenje per kryetar shteti. Shiti shqiperine te greket (vorrezzat+harta ujore+regjistrimi i popullsise) Nuk ka mbajte premtimet elektorale. in der Abstimmung Sali Berisha, Antworten
Sali BerishaScodran - Na pati premtu EU-ne na futi ne Organizaten e vendeve Islamike. Shiste nafte serbeve gjate embargos. Lejoi e kontribuoi neshkaterrimin e Shqiperise ne97. Lejoi Janullatosin neTR in der Abstimmung Sali Berisha, Antworten
Popullariteti i Shqipërisënegative - Unë nuk e mbështesin Shqipërinë. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) in der Abstimmung Popullariteti i Shqipërisë, Antworten
Popullariteti i Shqipërisëpositive - Më pëlqen Shqipëria. Nuk ka arsye të hezitoni. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) in der Abstimmung Popullariteti i Shqipërisë, Antworten
Situata politike në Shqipërinegative - Unë jam i pakënaqur me gjendjen politike në Shqipëri. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) in der Abstimmung Situata politike në Shqipëri, Antworten
Situata politike në Shqipëripositive - Unë jam i kënaqur me situatën politike në Shqipëri. Nuk ka arsye të hezitoni. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) in der Abstimmung Situata politike në Shqipëri, Antworten
Nard Ndokabenni - Nard Ndoka është nje politikan shume i mire.Z.Ndoka dhe Pdk-ja do jene faktor shume i rendesishem stabiliteti ne Shqiperi. in der Abstimmung Nard Ndoka, Antworten
Bamir Topialush - Bamiri si president i shqiperis eshte zgjedhja ma e mire qe ka mund te behet. perpara z. Bamir shendet, fatë dhe sukse nga miku alush avdyli nga zvicrra in der Abstimmung Bamir Topi, Antworten
 
load menu