Politiker und Wahlen, Wählen Sie frei, Äußern Sie aktiv Ihr demokratisches Recht, Online-Referendum
Szabó Rebeka

Földmoratórium - Azonnali lépéseket sürget az LMP

Szabó Rebeka 45%

button ElectionsMeter.com

Szabó Rebeka közölte: az LMP azonnali lépéseket vár a kormánytól a két év múlva lejáró földmoratórium ügyében.

 

A párt a hazai családi gazdálkodók érdekeinek védelmében azonnali lépéseket vár a kabinettől, mert úgy vélik: a kormány a "hangzatos ígéreteken kívül" eddig szinte semmit sem tett annak érdekében, hogy megállítsa a birtokkoncentrációt és a spekulációs célú földvásárlást. "Sőt, az állami tulajdonú földeket is saját klientúrájának építésére használja" - teszik hozzá a közleményben.

 

A politikus felhívja a figyelmet, hogy két év múlva külföldiek is szabadon vásárolhatnak termőföldet Magyarországon, és annak a meglátásának ad hangot, hogy amennyiben továbbra sem születik érdemi földügyi szabályozás, úgy minden esély megvan arra, hogy a tőkeszegény hazai gazdálkodók lába al&oacte;l kivásárolják a termőföldet.

 

MTI

 

Bővebben: ma.hu (2012.04.30)


Danda77 -
Markierenno spam

ElectionsMeter ist nicht verantwortlich für den Inhalt des Arguments. Bitte wenden Sie sich immer an den Autor des Textes. Jeder Text, der in ElectionsMeter veröffentlicht wird, sollte den Namen des Autors und den Verweis auf die ursprüngliche Quelle beinhalten. Die Nutzer sollten das Gesetz über den Schutz des Urheberrechts berücksichtigen. Bitte lesen Sie sorgfältig die Nutzungsbedingungen der Website.

Zurück zur Abstimmung: > Hungary > Politiker > Szabó Rebeka
 
load menu