Politiker und Wahlen, Wählen Sie frei, Äußern Sie aktiv Ihr demokratisches Recht, Online-Referendum
Szabó Rebeka

LMP: újabb sóhivatalt alapít a kormány

Szabó Rebeka 45%

button ElectionsMeter.com

Súlytalannak és sóhivatalnak tartja az LMP a Vidékfejlesztési Minisztérium által tervezett öntözési hivatalt.

 

Az ellenzéki párt képviselője, Szabó Rebeka az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írja, hogy a hivatal-alapítási erőfeszítések helyett inkább a környezetügy rangjának visszaszerzésére kellene koncentrálni.

 

A képviselő közlése szerint a kabinet abban az országban akar öntözési hivatalt felállítani, ahol az ár- és a belvíz szinte minden évben az aszályhoz hasonló mértékű károkat okoz. Az LMP szerint nem az "újabb íróasztalokból és szolgálati autókból" álló kormányzati "sóhivatalok" számát kellene tovább gyarapítani, hanem szembe kellene nézni azzal, hogy hiba volt a környezeti erőforrásokat egységesen kezelő környezetvédelmi miniszt&ecute;rium megszüntetése - szögezi le a politikus.

 

mti

 

Bővebben: kisalfold.hu (2012.04.25.)


martina -
Markierenno spam

ElectionsMeter ist nicht verantwortlich für den Inhalt des Arguments. Bitte wenden Sie sich immer an den Autor des Textes. Jeder Text, der in ElectionsMeter veröffentlicht wird, sollte den Namen des Autors und den Verweis auf die ursprüngliche Quelle beinhalten. Die Nutzer sollten das Gesetz über den Schutz des Urheberrechts berücksichtigen. Bitte lesen Sie sorgfältig die Nutzungsbedingungen der Website.

Zurück zur Abstimmung: > Hungary > Politiker > Szabó Rebeka
 
load menu