Politiker und Wahlen, Wählen Sie frei, Äußern Sie aktiv Ihr demokratisches Recht, Online-Referendum
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

PDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës,..

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 80%

PDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës, Idrizi: Të sigurt për fitorePDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës, Idrizi: Të sigurt për fitore

 

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, zhvilloi Konferencën e Rrethit Devoll, në të cilën u prezantua edhe kandidati për deputet në Qarkun e Korçës, z. Spartak Meraku. Konferenca u zhvillua në qytetin e Bilishtit me pjesëmarrjen e më shumë se 300 delegatëve dhe u përshëndet nga kryetari i Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet, z. Shpëtim Idrizi. Takimi u çel nga kryetari i PDIU-së, Rrethi Devoll, z. Jetnor Hysolli, i cili bëri një analizë të zgjerimit të PDIU-së në këtë rreth, ku PDIU arriti të zgjidhte këshilltarë në të gjitha komunat dhe në bashkinë Bilisht. Kryetari i PDIU-së, z. Shpëtim Idrizi, falënderoi drejtuesit e PDIU-së në Devoll për punën. e kryer dhe shprehu bindjen se z. Spartak Meraku do të arrijë të sigurojë një rezultat spektakolar në zgjedhjet e ardhshme.

 

Lexo më shumë: Republika (Jan 24 2013)


cici -
Markierenno spam

ElectionsMeter ist nicht verantwortlich für den Inhalt des Arguments. Bitte wenden Sie sich immer an den Autor des Textes. Jeder Text, der in ElectionsMeter veröffentlicht wird, sollte den Namen des Autors und den Verweis auf die ursprüngliche Quelle beinhalten. Die Nutzer sollten das Gesetz über den Schutz des Urheberrechts berücksichtigen. Bitte lesen Sie sorgfältig die Nutzungsbedingungen der Website.

 
load menu