Politiker und Wahlen, Wählen Sie frei, Äußern Sie aktiv Ihr demokratisches Recht, Online-Referendum
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

PDIU kërkesë Berishës dhe Bashës: Përshpejtoni lejen për ...

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 80%

... ndërtimin e xhamisë së Tiranës

 

PDIU i bën thirrje Qeverisë dhe Bashkisë së Tiranës që të përshpejtojnë procedurat për dhënien e lejes për ndërtimin e xhamisë së madhe të Tiranës. Përmes një deklarate për mediet, PDIU thekson se “Kryeministri dhe Kryetari i Bashkisë së Tiranës kanë bërë disa herë prononcime publike për dhënien e lejes për këtë xhami, një e drejtë legjitime kjo që i është mohuar për 20 vite me rradhë komunitetit më të madh fetar në vend”. “Ajo që Komuniteti Musliman Shqiptar kërkon me të drejtë është një leje për një objekt kulti që është zvarritur për një kohë tejet të gjatë. Partia për Drejtësi Integrim dhe Unitet do të kërkojë me forcë nëpërmjet këshilltarëve të saj në Këshillin e Bashkisë së Tiranës që kësaj çështje t’i jepet një zgjidhje sa më e s. pejtë”, theksohet në deklaratën e PDIU-së.

 

Lexo më shumë: AlbPress (18 Janar 2013)


martina -
Markierenno spam

ElectionsMeter ist nicht verantwortlich für den Inhalt des Arguments. Bitte wenden Sie sich immer an den Autor des Textes. Jeder Text, der in ElectionsMeter veröffentlicht wird, sollte den Namen des Autors und den Verweis auf die ursprüngliche Quelle beinhalten. Die Nutzer sollten das Gesetz über den Schutz des Urheberrechts berücksichtigen. Bitte lesen Sie sorgfältig die Nutzungsbedingungen der Website.

 
load menu