Politiker und Wahlen, Wählen Sie frei, Äußern Sie aktiv Ihr demokratisches Recht, Online-Referendum
Partia për Drejtësi dhe Integrim

Bashkohen PDU dhe PDI, krijohet Partia Drejtësi, ...

Partia për Drejtësi dhe Integrim 41%

... Integrim dhe Unitet

 

Bashkohen PDU dhe PDI, krijohet Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet -PDIU. Urime zotërinjve Idrizi, Muhedini dhe Tahiri, e përgëzojmë partinë e re, një fuqi të vetme për përfaqësimin e çamve, si dhe për bashkimin dhe ndërgjegjësimin e patriotëve të rinj shqiptarë për zgjidhjen e çështjes Çame.

 

Urojmë që të bashkuar të rikthehemi në trojet tona stërgjyshore në kët&eml; dekadë të re të Shekullit Shqiptar. Suksese P.D.I.U.!!

 

Lexo më shumë: Albanian American Organization Chameria (AAOC)


martina -
Markierenno spam

ElectionsMeter ist nicht verantwortlich für den Inhalt des Arguments. Bitte wenden Sie sich immer an den Autor des Textes. Jeder Text, der in ElectionsMeter veröffentlicht wird, sollte den Namen des Autors und den Verweis auf die ursprüngliche Quelle beinhalten. Die Nutzer sollten das Gesetz über den Schutz des Urheberrechts berücksichtigen. Bitte lesen Sie sorgfältig die Nutzungsbedingungen der Website.

Zurück zur Abstimmung: > Albania > Parteien > Partia për Drejtësi dhe Integrim
 
load menu