Politiker und Wahlen, Wählen Sie frei, Äußern Sie aktiv Ihr demokratisches Recht, Online-Referendum
National Front for Salvation

НФСБ иска външни наблюдатели за частичните избори на 13 май

National Front for Salvation 48%

button ElectionsMeter.com

 

Целта е да не се допускат манипулации на вота в Кюстендил


НФСБ иска външни наблюдатели на частичните избори, които ще се проведат на 13 май в Кюстендил. Там хората ще гласуват за Общински съвет, след като вота от миналия октомври беше касиран. Специално по този повод от патриотичната партия излязоха с декларация.

 

В документа се подчертава, че в рамките на предизборната кампания, на 5 май партия ГЕРБ организира митинг в циганската махала в Кюстендил, в който главен участник бе вътрешният министър Цветан Цветанов. „Злоупотребявайки със служебното си положение, без да излезе в задължителния в такива случаи отпуск, министърът на вътрешните работи проведе предизборна агитация сред кюстендилските роми. От заснетото видео може да се види как вицепремиерът Цветанов призовава избирателите да гласуват за ГЕРБ, което е недопустима намеса на висш представител на изпълнителната власт в изборния процес. Добавим ли, че от Кюстендил идват новини за организирано купуване на гласове сред циганската общност, засилва се опасението, че управляващите са готови на всичко, за да спечелят тези местни избори.”, се казва в декларацията.

...

 

 

10 Май 2012

Прочетете още: www.besove.com

2012-05-24


amalia -
Markierenno spam

ElectionsMeter ist nicht verantwortlich für den Inhalt des Arguments. Bitte wenden Sie sich immer an den Autor des Textes. Jeder Text, der in ElectionsMeter veröffentlicht wird, sollte den Namen des Autors und den Verweis auf die ursprüngliche Quelle beinhalten. Die Nutzer sollten das Gesetz über den Schutz des Urheberrechts berücksichtigen. Bitte lesen Sie sorgfältig die Nutzungsbedingungen der Website.

Zurück zur Abstimmung: > Bulgaria > Parteien > National Front for Salvation
 
load menu