Politiker und Wahlen, Wählen Sie frei, Äußern Sie aktiv Ihr demokratisches Recht, Online-Referendum
National Front for Salvation

Заради НФСБ спират социалния блок ‎

National Front for Salvation 48%

button ElectionsMeter.com

 

Социалният блок в „Меден рудник” няма да се строи, стана ясно вчера от думите на министъра по управление на европейските средства Томислав Дончев. Според него не би следвало да се дават европейски пари там, където има брожения.

 

„Проектите не би трябвало да създават вражди и напрежение а да носят радост”, каза Дончев. До ведомството е пристигнало писмото на община Буржгас, с който се казва, че тя се отказва от проекта заради създалата се враждебна ситуация срещу блока от жителите на съседните блокове в района. Въпросният проект няма да се реализира на този терен, това е волята на общината и ние ще се съобразим с нея. Не искаме с европейско финансиране да създаваме конфликти”, каза още Дончев.

 

Заради манипулации на телевизия СКАТ и общинските съветници от НФСБ хората от съседни блокове скочиха като решиха, че там няма да живеят социално слаби хора, а предимно роми. Според твърденията на НФСБ районът ще се превърне в гето. Вчера министър Дончев заяви, че все пак има шанс за социалния блок ако бъдат. променени параметрите на проекта и той се реализира на друг терен, ако общината успее в срок да входира отново проекта.

...

 

 

08.05.2012

Прочетете още: www.factor-bs.com

2012-05-24


amalia -
Markierenno spam

ElectionsMeter ist nicht verantwortlich für den Inhalt des Arguments. Bitte wenden Sie sich immer an den Autor des Textes. Jeder Text, der in ElectionsMeter veröffentlicht wird, sollte den Namen des Autors und den Verweis auf die ursprüngliche Quelle beinhalten. Die Nutzer sollten das Gesetz über den Schutz des Urheberrechts berücksichtigen. Bitte lesen Sie sorgfältig die Nutzungsbedingungen der Website.

Zurück zur Abstimmung: > Bulgaria > Parteien > National Front for Salvation
 
load menu