Politiker und Wahlen, Wählen Sie frei, Äußern Sie aktiv Ihr demokratisches Recht, Online-Referendum
Milan Zver

Evropski poslanec dr. Milan Zver pričenja s projektom ...

Milan Zver 50%

Evropski poslanec dr. Milan Zver pričenja s projektom ”Šah v slovenske šole”... ”Šah v slovenske šole”

 

V petek, 22. marca 2013 bo dr. Milan Zver v sklopu projekta ”Šah v slovenske šole” obiskal osnovno šolo Destrnik. V okviru tega projekta bo v naslednjih tednih v različnih slovenskih šolah podaril po 15 šahovskih garnitur, predaval in odigral šahovsko partijo z učenci po vsej Sloveniji.

 

Projekt podpira tudi nekdanji svetovni prvak in velemojster Garry Kasparov, ki je o dr. Zveru zapisal, da ima šah le z "ljudmi kot je dr. Milan Zver priložnost, da postane uspešen poklicni šport kot tudi nepogrešljiv del izobraževalnih sistemov v 21. stoletju."

 

Cilj projekta je približati šahovsko igro otrokom in tako spodbuditi njihov intelektualni in vrednostni razvoj. Skozi igro se otroci naučijo reševanja problemov in prepoznavanja vzorcev, taka. dejavnost pa tudi izboljšuje njihovo koncentracijo in matematično dojemanje.

 

Preberite več: milanzver.eu (19. Marec, 2013)


martina -
Markierenno spam

ElectionsMeter ist nicht verantwortlich für den Inhalt des Arguments. Bitte wenden Sie sich immer an den Autor des Textes. Jeder Text, der in ElectionsMeter veröffentlicht wird, sollte den Namen des Autors und den Verweis auf die ursprüngliche Quelle beinhalten. Die Nutzer sollten das Gesetz über den Schutz des Urheberrechts berücksichtigen. Bitte lesen Sie sorgfältig die Nutzungsbedingungen der Website.

Zurück zur Abstimmung: > Slovenia > Politiker > Milan Zver
 
load menu