Politiker und Wahlen, Wählen Sie frei, Äußern Sie aktiv Ihr demokratisches Recht, Online-Referendum
left right close

Popullariteti i Shqipërisë

> Albanien > Ereignisse > Popullariteti i Shqipërisë
Popullariteti i Shqipërisë ist bereit für Ihre Meinung, Unterstützung und Stimme. Stimmen Sie gerade JETZT ONLINE!
Pozitivisht
 
Negativ
Foto Shqipëria - Më pëlqen

Shqipëria - Më pëlqen

Më pëlqen Shqipëria. Thuaj pse! / I like this country - Albania. Say why!
Shqipëria - Nuk më pëlqen

Shqipëria - Nuk më pëlqen

Kliko, në qoftë se ju nuk bëni si Shqipëria. Shpjegoni pse jo! / Click, if you do not like this country - Albania. Explain why not!

Die Online-Wahlergebnisse für "Shqipëria - Më pëlqen" im Graph

graph
SHQ: Shqipëria, zyrtarisht Republika e Shqipërisë, është shtet i pavarur në Evropën Juglindore. Shtrihet në pjesën perëndimore të Gadishullit Ballkanik dhe kufizohet në veriperëndim me Malin e Zi, në verilindje me Kosovën, në perëndim me Maqedonia dhe në jug me Greqinë. Në perëndim laget me detet Adriatik dhe Jon dhe ndodhet vetëm 78 km larg Italisë përgjatë ngushtesës së Otrantos. Shqipëria ka një sipërfaqe prej 28,748 km² dhe mbi 3.5 milion banorë, prej të cilëve mbi 900,000 banojnë në kryeqytetin dhe qendrën më të rëndësishme, Tiranën. Trashëgimtare e qytetërimit ...
für33gegen   Më pëlqen Shqipëria. Nuk ka arsye të hezitoni. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
für33gegen   Unë nuk e mbështesin Shqipërinë. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), negative
Aktuelle Beliebtheit
für Shqipëria - Më pëlqen
[TOP 4]

> Popullariteti i Shqipërisë > Neuigkeiten
 
me pelqen shqiperia, aulon greek, flamuri dhe kqyeqyteti i albanis, shqiperise map und weiter...
load menu